Välkommen till MultiPvP | Multistaden

Play.MultiPvP.se ● Multistaden.se

Register Logga in

Nekad BIGGBASTA | Ban överklagan [vedo]

Status
Ej öppet för ytterligare svar.
Meddelanden
267
Ratings
23
Poäng
18
Thread starter #1
Användarnamn: BIGGBASTA

Länk till din steam profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561199046933895/

Ditt exakta steamnamn under tidpunkten du blev bannad: HUNDENV5

Vad är din discord tagg? BIGGBASTA#7529

Var är du bannad? FiveM Servern

Vad står det som exakt anledning till din ban när du försöker komma in? Combat logg lämnar staff ärende.

Varför tror du själv att staffs valde att banna dig? såg en annan kille göra ban överklagan när han var blacklist så jag försöker väll också .jag blev rånad och combat logga sen när jag kommer in igen så tpar staff mig och mitt spel crashade i ärendet

Berätta exakt vad som hände just precis innan du blev bannad. ja det var jag som gjorde fel första gången som combat loggade men i staff ärendet crashade och han blacklista mig direkt utan att veta vad som hände vilket är tråkigt så jag tycker ni ska ta bort min blacklist för den förtjänar jag inte för det crashade och jag vet att man inte blir BL för en combat logg.

Var det en felaktig ban eller var det du som gjorde fel? Om det var en felaktig ban förklara varför den var det. ja det var jag som gjorde fel första gången som combat loggade men i staff ärendet crashade och han blacklista mig direkt utan att veta vad som hände vilket är tråkigt så jag tycker ni ska ta bort min blacklist för den förtjänar jag inte för det crashade och jag vet att man inte blir BL för en combat logg.

Hur många tidigare avstängningar har du? 8

Ifall du hade blivit bannad här tidigare, berätta om dina tidigare bans och hur du lyckats ta lärdom av dina tidigare bans. lärt mig av alla förra banns

Hur hade du kunnat gjort annorlunda? inte combat logga men att det crashade kan jag ju inte göra något åt

Har du lärt dig någonting efter din ban? ja att inte combat logga. hoppas ni förstår mig att det var ett missförtånd och jag förtjänar inte BL så den får ni gärna ta bort. ni kan också vara snälla att ge andledning till varför den blir nekad om den nu blir det. hade uppskatat en godkännelse väldigt mycket och jag har inte kunnat spela på 12 dagar för det här och jag saknar verkligen att ha lite kul på multistaden. har inte haft något att göra på fritiden efter den här bannen.

Har du läst våra regler? Ja
 
Status
Ej öppet för ytterligare svar.