Välkommen till MultiPvP | Multistaden

Play.MultiPvP.se ● Multistaden.se

Register Logga in

Godkänd Cabjor | Ban överklagan [swiipe]

Status
Ej öppet för ytterligare svar.

Cabjor

Välkänd Medlem
Meddelanden
439
Ratings
51 1
Poäng
28
Thread starter #1
Användarnamn: Cabjor

Länk till din steam profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561199009327799/

Ditt exakta steamnamn under tidpunkten du blev bannad: Cabjor

Vad är din discord tagg? Cabjor#7777

Var är du bannad? FiveM Servern

Vad står det som exakt anledning till din ban när du försöker komma in? Du har blivit permanent avstängd: lallar på event

Varför tror du själv att staffs valde att banna dig? För att dom tror att det var jag som spelade hög musik och skrek i mikken. Men det var inte jag jag stog där och dans men jag vet inte om det räknas som att jag lallar på evnent. Men om det var lall för att jag dansade så ångrar jag mig för att jag gjorde det och jag kommer inte göra om det.

Berätta exakt vad som hände just precis innan du blev bannad. Jag gick in på casinot, och hade precis betalt min biljett och när jag kommer ner till baren så är det totalt kaos. Jag ser att dom har på musik och jag börjar dansa. Dem fortsätter att spela musik och dricker öl och jag fortsätter dansa, sedan så blir jag permanent avstängd för lallar på event.

Var det en felaktig ban eller var det du som gjorde fel? Om det var en felaktig ban förklara varför den var det. Det var ju halvt en fealktig ban för det kanske var lall ifall jag dansar, men det var ju flera andra där också så dom kunde ju knappt se vem det var som spelade musiken.

Hur många tidigare avstängningar har du? 3

Ifall du hade blivit bannad här tidigare, berätta om dina tidigare bans och hur du lyckats ta lärdom av dina tidigare bans. Första var Fear Rp och då frös mitt spel när det var 5 -7 personer som riktade pistoler mot mitt huvud och när jag komm tillbaks ic så missuppfattade jag allt och körde iväg. Andra gången var för Lall Rp och det var under ett idol event och då satte alla på musik först och sedan stängde alla av förutom någon enstaka och då blev jag bannad för att dom trodde att det var jag. Sen så har jag blivit bannad för Powergaming då jag ramla ner för ett berg och bara fortsatte springa, men jag har tagit lärdom av det och har inte gjort något liknande sen dess.

Hur hade du kunnat gjort annorlunda? Jag skulle nog ha kunnat sagt till dem andra att sköta sig samt att jag skulle ha skött mig själv och att jag inte skulle ha dansat. Men jag ångrar mig och jag har tagit lärdom av vad jag har gjort.

Har du lärt dig någonting efter din ban? JA att sköta mig mig på event samt att försöka få dom andra att sköta sig.

Har du läst våra regler? Ja
 
Status
Ej öppet för ytterligare svar.