Välkommen till MultiPvP | Multistaden

Play.MultiPvP.se ● Multistaden.se

Register Logga in

Regler Multistaden Discordregler

Status
Ej öppet för ytterligare svar.

Philip

Ägare
Personalmedlem
Ägare
Meddelanden
3,192
Ratings
556 2 7
Poäng
83
Thread starter Admin #1
1601588630745.png
1601589046602.png


INNE I VÅRA KANALER GÄLLER FÖLJANDE
Diskutera med vårdat språk och ett moget beteende i våra kanaler här på discord. Skrik inte på varandra och behandla varandra istället med respekt. Har ni problem med andra spelare så ta det med Staffs. Gör inte jobbiga ljud t.ex earrape, uttryck dig inte rasistiskt, sexistiskt eller nazistiskt.

MEDANS DU SPELAR PÅ MULTISTADEN GÄLLER FÖLJANDE
Om du är inne på servern, då skall du sitta i en röstkanal på denna discord servern för att staffs ska kunna prata med dig samtidigt som du spelar på servern. Om detta inte följs blir man kickad. (Din whitelist kan tas ifrån dig om du inte sköter dig)

NÄR MAN SKA BYTA DISCORDNAMN GÄLLER FÖLJANDE
Det måste vara tydligt på Discord vem du är när du sitter i discord samtidigt som du är inne på servern. Och för att ni inte ska komma undan så kommer vi göra kontroller av whitelist ansökningar. (Vi rekommenderar dig att använda dig av steam namn/din karaktärs namn)

MARKNADSFÖRING PÅ MULTISTADEN
Man får INTE använda vårat community som en plattform för att marknadsföra en annan server. Om det förekommer blir du bannlyst från discord servern permanent. (Detta gäller även i DM med våra medlemmar)

RASISM/NAZISM
Multistaden ska vara en plats för alla. Därmed har vi strikt nolltolerans mot all form av rasism eller nazism eller saker som kan förknippas med rasism/nazism som kan provocera andra spelare. Att bryta mot denna regel leder till avstängning från discord.

PERSONANGREPP
På Multistaden använder vi inte oss av personangrepp eller kränkningar mot andra. Vi diskuterar i sak och förstår varandra och hoppar aldrig på någon för hur de är, hur gamla de är eller andra saker som inte har till sak att göra.

GÄLLANDE HOT OCH LIKNANDE
Det är strikt förbjudet att hota en annan person på något sätt t.ex DDoS hot eller mordhot. Vi ser allvarligt på detta och om detta inte följs så kommer det resulteras med permanent bannlysning på alla plattformar som tillhör vårat community.

VOICE-CHANGER
Man får inte använda sig av voice changer i störande syfte. Det vill säga i den mån att det irriterar folk eller blir störande.

STÖR EJ KANALER
Ni som inte fått tillåtelse av någon som sitter i en STÖR EJ KANAL att ansluta, ni ska ej ansluta till kanalen om ni inte fått tillåtelse från personer som redan sitter där.
 
Status
Ej öppet för ytterligare svar.