Välkommen till MultiPvP | Multistaden

Play.MultiPvP.se ● Multistaden.se

Register Logga in

Godkänd Multistaden33 | Ban överklagan[network19]

Status
Ej öppet för ytterligare svar.
Meddelanden
36
Ratings
6
Poäng
8
Thread starter #1
Användarnamn: Multistaden33

Länk till din steam profil: https://steamcommunity.com/id/ShazzileLeia/

Ditt exakta steamnamn under tidpunkten du blev bannad: ▲Shazzile▼ Säljer skins

Vad är din discord tagg? Shazzile#4633

Var är du bannad? FiveM Servern

Vad står det som exakt anledning till din ban när du försöker komma in? Powergaming

Varför tror du själv att staffs valde att banna dig? Dom bannade mig antagligen för jag blev skjuten och fortsatte springa

Berätta exakt vad som hände just precis innan du blev bannad. Hela scenariot är ganska kaos, det började med att två personer skjöt mot varandra, då kom jag till platsen och hjälpte till och dödade en av dom, sen började jag loota, då kom det en tredje person och dödade mig, så det låg 3 döda kroppar, jag låg där död, sen såg jag att de två blev ressade, och då gick dom till mig och tog min pistol, sen fick jag ress. Sen stack jag från platsen men dom sköt efter mig å jag blev träffad men fortsatte springa. Jag lyckades smita men återgick tillbaks till platsen 5 minuter senare för att försöka leta efter en kropp där min tabbe va, det låg typ 13 kroppar där och alla var lootade förutom 1 och där låg en tabbe och jag tog den. Sen skrek typ 5 pers på mig och bad mig droppa pistolen och att jag skulle komma support, när jag väl satte mig i supporten hade staffsen börjat bråka med varandra angående vad som egentligen hände på platsen, så jag blev dragen fram och tillbaks mellan olika supports. När jag tabbade in ingame igen så va jag bannad för powergaming.

Var det en felaktig ban eller var det du som gjorde fel? Om det var en felaktig ban förklara varför den var det. Jag förstår att jag blev bannad för powergaming men hela scenariot blev kaos när 13 kroppar låg döda och det flög noclippande staffs överallt under scenariot, men jag tyckte det var lite konstigt att olika mods började skrika på varandra och drog mig fram och tillbaks mellan olika supportkanaler för att jag skulle berätta min historia.

Hur många tidigare avstängningar har du? 4

Ifall du hade blivit bannad här tidigare, berätta om dina tidigare bans och hur du lyckats ta lärdom av dina tidigare bans. Blev bannad för jag driftade på sand med en suportsportbil men jag blev unbannad, jag har alltid blivit unbannad varje gång pga missförstånd.

Hur hade du kunnat gjort annorlunda? Nu i efterhand skulle jag skippat scenariot helt.

Har du lärt dig någonting efter din ban? Japp, jag har nyligen blivit anställd på bilfirman så jag ska hålla mig borta från kriminaliteten och skapa roliga scenarion istället för kaos scenarion

Har du läst våra regler? Ja
 
Status
Ej öppet för ytterligare svar.