Välkommen till MultiPvP | Multistaden

Play.MultiPvP.se ● Multistaden.se

Registera Logga in

Välkommen hit!

Vi har gjort ombyggnad på hemsidan och framöver så kommer vi att ta emot ansökningar här på hemsidan både till WL-Ansökningar och givetvis personal ansökningar för intresserade. Forumet är uppdelat i 2 delar, en del som huvudsakligen fokuserar på RP servern Multistaden och även en inaktiv del gällande mc servern. Vi är mycket glada över att ha varit en gemenskap som går att titta tillbaka i hela 6 år och det är oerhört kul att det finns ett stort intresse för RP delen Multistaden.
Här på forumet kommer ni kunna posta om vad som helst gällande servern. Ansöka, överklaga en felaktig ban eller skicka in förslag. Eller om ni vill diskutera off-topic saker är också tillåtet (i den kategorin). Forumet är fortfarande under ombyggnad och vi håller på ordna formulär osv.
Forumet är en del av MultiPvP servrarna och har sitt syfte och ska hållas uppdaterat av alla staffs och vi alla har ett ansvar att ena våra ideér och gemenskapen här på forumet.
Har ni några frågor eller funderingar svarar vi dessa ;)
 

Comments

#23
Min karaktär är en kille på 21 år,som jobbar som ambulans,han gillar hjälpa folk i nöden och han älskar ambulans yrket. Han är trevlig oavsett vad.Han gillar att cykla och bada.
 
#24
hej
jag blev bannad utan någon anledning . Det står vdm fast än jag gjorde inget ? är ny i spelet min andre dag
 
#36
Tjena jag vill få ett svar på varför jag blev avstängd på servern för att jag slog ner en kille på vägen ingen greenzone utan mitt på vägen! Inget hände när jag gjorde det utan jag körde 13 minuter till ksk sen blev jag avstängd.