Välkommen till MultiPvP | Multistaden

Play.MultiPvP.se ● Multistaden.se

Register Logga in

Välkommen hit!

Vi har gjort ombyggnad på hemsidan och framöver så kommer vi att ta emot ansökningar här på hemsidan både till WL-Ansökningar och givetvis personal ansökningar för intresserade. Forumet är uppdelat i 2 delar, en del som huvudsakligen fokuserar på RP servern Multistaden och även en inaktiv del gällande mc servern. Vi är mycket glada över att ha varit en gemenskap som går att titta tillbaka i hela 6 år och det är oerhört kul att det finns ett stort intresse för RP delen Multistaden.
Här på forumet kommer ni kunna posta om vad som helst gällande servern. Ansöka, överklaga en felaktig ban eller skicka in förslag. Eller om ni vill diskutera off-topic saker är också tillåtet (i den kategorin). Forumet är fortfarande under ombyggnad och vi håller på ordna formulär osv.
Forumet är en del av MultiPvP servrarna och har sitt syfte och ska hållas uppdaterat av alla staffs och vi alla har ett ansvar att ena våra ideér och gemenskapen här på forumet.
Har ni några frågor eller funderingar svarar vi dessa ;)
 

Comments

Jag har blivit avstängd av Lallar~^8Dumle och jag vill överklagar efter som i förr jag laddade ner FIVE M och senare jag såg Multistaden och jag ville testa och jag trodde det var fritt som vanligt gta 5 online men det var inte då jag tog polisens bilar och åkte iväg drf jag trodde det var fritt. Men nu jag vill överklagar och bli polis vill jag.
 
Hej jag är bannad för att jag snode en tjänste bil och jag va inte inne i discord så jag kunde inte kolla på reglerna

TTV-DarkNight10#6728