Välkommen till MultiPvP | Multistaden

Play.MultiPvP.se ● Multistaden.se

Register Logga in

Nekad [Vidare till intervju] Alexahlin04 | Chef-jobb ansökan [Hezus, Pontus]

Status
Ej öppet för ytterligare svar.
Meddelanden
31
Ratings
7
Poäng
8
Thread starter #1
Användarnamn: Alexahlin04

Vilket chef-jobb vill du ansöka till? Räddningstjänsten Chef

Vad heter du IRL? Alexander

Hur gammal är du? 16

Hur många timmar har du på Fivem? 124 men mer på XBOX1 på GTA5 då jag inte kört på FiveM sedan nyligen

Varför vill du just bli chef på det jobbet? Jag skulle vilja bli chef för att testa något nytt igen från grunden, jag vet att flera kan använda räddningstjänsten till att köra roleplay med och man kan använda den till många olika scenarion och likande. . Jag vill kunna visa att jag faktiskt kan hålla och se till att sköta en riktig verksamhet och inte bara flyta på. Jag vill verkligen ge alla runt omkringen möjlighet att kunna få en gemenskaphet inom räddningtjänsten och socialisera sig med andra genom då att få jobb hos oss. Jag tror att om jag blir chef så öppnar det upp många möjligheter för mig och för andra. Jag är både seriös och vill att det ska funka, jag kämpar för att saker ska gå min väg och förhoppningsvis så lyckas man.

Vilka erfarenheter har du inom jobbet? Jag jobbar för tillfället som vakt på securitas, har även arbetat som biträdande chef hos Gunillas Lyx och Superbilar AB, har därför erfarenhet att prata med folk och jag skulle väll anse mig själv som en ostel person som enkelt kan lösa situationer. Jag är driven och tycker det är roligt att se en verksamhet utvecklas. Jag har utvecklats väldigt mycket på Gunillas och vet både hur man marknadsför, värvar anställda, och sköter en verksamhet på bästa sätt. Jag har väldigt enkelt att både prata med folk och ge positiv och konstruktiv kritik och jag har ett öga för när en åtgärd behövs tas och när det går bra. Jag skulle även vilja försöka mig på att styra en club. Jag var nyligen ägare av Bahamas Mama's. Jag har inte så mycket erfarenhet inom just räddningtjänst yrket men det är något jag hoppas jag kan lära mig som chef.

Berskiv din karaktär? Min karaktär heter Alex Andersson. Han är 25 år gammal ifrån en liten stad utanför Västervik. Jonas har intressen så som bilar, och att styrketräna, han gillar även att prata med folk och socialisera sig. Jonas är en ibland en kall person, men oftast trevlig, han kan stänga av sina känslor utan att riktigt veta om det själv. Jonas är en ganska trevlig person och har enkelt för att prata med folk, han har lite kalla drag som sagt men han är väldigt trevlig. Jonas blev indragen i det kriminella ganska tidigt när han flyttade till Multistaden men håller på att ständigt ta sig ur dem umgängena. Han är driven för att bygga upp sitt liv på nytt igen och har som personliga mål att lyckas. Han försöker konstant att starta egna företag och ta efter redan startade företag, han driver för att bestämma och han gör ett väldigt bra jobb.

Hur ofta kommer du vara inne? Så ofta jag bara kan. Ofta på vardagar efter klockan 16:00 och på helger i princip hela dagar.

Skulle du fortsätta och spela på serven ifall du inte blir chef? Ja absolut.

Spelar du för tillfället på någon annan server än Multistaden? Nej det gör jag inte.

Har du läst våra Regler? Yes det har jag.
 

Pontus

Head-Mod
Personalmedlem
Head-Mod
Servervakt Ansvarig
Jobb Ansvarig
Meddelanden
1,251
Ratings
105 2
Poäng
48
Staff #6
Du har idag på dig att har din intervju.

Sker ingen intervju nekas ansökan automatisk.
 
Status
Ej öppet för ytterligare svar.